whilizias

Detta är Kennel Whilizias valpblogg. Vi föder upp Irish Softcoated Wheaten Terrier och vi strävar efter att få fram sunda, mentalt bra och rastypiska wheaten terrier.

R-kullen

Publicerad 2011-11-29 01:16:10 i Allmänt

Kita och Ikes valpar har kommit, resultatet är 4 hanar

1. Kl. 00.31. En Hane, vikt 350g
2. Kl. 01.05. En Hane, vikt 364g.
3. Kl. 02.09. En hane, vikt 338g
4. Kl. 02.45. En Hane, vikt 308g

Jag är inte säker på om det är klart ännu, men allt verkar sådär fridfullt som det gör när alla valpar är ute. Kita tvättar och donar med valparna och verkar vara en bra mor. Jag hade såklart önskat mig någon tik också, men vi får se om det kanske kan komma någon eftersläntrare och då hoppas jag ju att det är en liten tös. Annars är det första gången vi får bara ett kön i en kull.För er som har önskemål om tik, så har Ellas matte de senaste dagarna blivit mer osäker på om Ella är dräktig eller inte, så ge inte upp hoppet ännu, Ella ska förhoppningsvis på ultraljud denna vecka om vi lyckas få någon tid, jag återkommer om detta. Och är hon dräktig kan vi ju alltid hoppas på fyra tikar, så vi håller en jämn statistik =)


/Eva-Lena

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Eva-Lena Jensen

Kennel Whilizias ligger i Hasselfors i Örebro län. Vårt mål är att föda upp rastypiska Irish Softcoated Wheaten Terrier som är sunda i kropp och knopp.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela