whilizias

Detta är Kennel Whilizias valpblogg. Vi föder upp Irish Softcoated Wheaten Terrier och vi strävar efter att få fram sunda, mentalt bra och rastypiska wheaten terrier.

Äntligen valpar på gång (U-kullen)

Publicerad 2015-08-28 15:29:56 i

 
Nytt försök att få till våran U-kull, förra gången gick Nilla tom. 
Nu är det tre år sedan det fanns valpar på kennel Whilizias, så nu är det verkligen dags, ska bli så spännande :-)
Nilla visar tydliga tecken på att vara dräktig, valparna beräknas födas den 13/9 med leverans ca v. 46. Inavelsgraden är 0.9
 
Far: SE14558/2012 SEUCH Soft Goulds Sweet Winning Boy:  Harry är en mycket trevlig gosse, mycket social och tillgiven. Han är frammåt och nyfiken, men inte på ett framfusit sätt. Han är välbyggd och är fin i kropp och knopp, han har en riklig och fin irländsk päls. Han är svensk utställningschampion. HD B
 
Mor: SE13935/2010 Whilizias Nothing Compares To You: Nilla är en mycket trevlig och ärtig dam, Hon är glad och go och hänger gärna med på det mesta. Hon är frammåt och orädd. Hon är välbyggd och har irländsk päls. Väldigt sparsamt utställd p.g.a olika omständigheter. Men har CK =championkvalitet. HD A.
 
Jag återkommer när valparna är födda. Hör gärna av dig om du är intresserad av en valp.
 
/Eva-Lena 0585-444 97, 070-531 23 13, kennel.whilizias@telia.com
 
 
 
Harry
NillaKommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Eva-Lena Jensen

Kennel Whilizias ligger i Hasselfors i Örebro län. Vårt mål är att föda upp rastypiska Irish Softcoated Wheaten Terrier som är sunda i kropp och knopp.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela