whilizias

Detta är Kennel Whilizias valpblogg. Vi föder upp Irish Softcoated Wheaten Terrier och vi strävar efter att få fram sunda, mentalt bra och rastypiska wheaten terrier.

Nu finns bara en gosse kvar som vill ha ett nytt hem

Publicerad 2012-11-17 16:55:37 i

 
Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade och det har hänt en hel del. Idag var en familj här och de kommer bli Coffeys familj, de ska bara fara iväg på lite semester först. Imorgon kommer Viggo flytta (uppdatering om det kommer imorgon) så nu har vi bara lilla Albus kvar, jag vill gärna att han hamnar i en familj som kan tänka sig ställa ut, för han ser riktigt lovande ut, själva utställningarna kan jag hjälpa till med om man känner sig osäker.
Alla valpar har nu varit till veterinären en andra gång och fått sin 12-veckors vaccination och Viggo har också blivit besiktad inför flytten.
 
Albus söker nytt hem
 
 
För att läsa att se stamtavla och föräldrar, gå in på SWTK:s länk http://swtk.se/swtk_2/php/valphanvisningVisa.php?Sel=whilizias_v41_12
 
Hör av er vid intresse eller om ni vill ha mer info och vill komma och hälsa på

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Eva-Lena Jensen

Kennel Whilizias ligger i Hasselfors i Örebro län. Vårt mål är att föda upp rastypiska Irish Softcoated Wheaten Terrier som är sunda i kropp och knopp.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela