whilizias

Detta är Kennel Whilizias valpblogg. Vi föder upp Irish Softcoated Wheaten Terrier och vi strävar efter att få fram sunda, mentalt bra och rastypiska wheaten terrier.

Det blev ingen lyckad date

Publicerad 2011-06-13 21:13:53 i AllmäntDet blev ingen parning mellan Kita och Ike som jag skrivit om i tidigare inlägg. Jag vet inte riktigt vad som hände, men Kita kom aldrig in i höglöp utan slutade i princip att löpa, jag tror att hon avbröt löpet (kanske för hon är låg i rang här hemma och vår gammeltik löper). Nu är Kita hemma hos fodervärden igen och vi väntar på att hon ev. kanske kan börja löpa igen snart, annars får vi vänta i ca 6-7 månader på nästa löp, vi får hoppas på bättre tur då.

/Eva-Lena

Nu har sista valpen flyttat (Q-kull)

Publicerad 2011-06-01 21:14:04 i AllmäntNu har den blå hanen "Whilizias Quickstep" flyttat till familjen Berg i Karlstad. Jag tror det kommer bli väldigt bra och Pontus som han ska heta kommer trivas utmärkt tror jag.


Gullmar, Helena med Pontus, Kerstin


Lycka Till! med lilla Pontus


/Eva-Lena

Om

Min profilbild

Eva-Lena Jensen

Kennel Whilizias ligger i Hasselfors i Örebro län. Vårt mål är att föda upp rastypiska Irish Softcoated Wheaten Terrier som är sunda i kropp och knopp.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela