whilizias

Detta är Kennel Whilizias valpblogg. Vi föder upp Irish Softcoated Wheaten Terrier och vi strävar efter att få fram sunda, mentalt bra och rastypiska wheaten terrier.

Ny kull på gång =) (U-kullen)

Publicerad 2014-11-16 13:57:00 i

 
 
 
Äntligen har det blivit dags för en ny kull hos oss, det är över två år sedan sist, så nu ska det verkligen bli kul med lite valpar i huset igen =)
Våran fodertik Nilla "Whilizias Nothing Compares To You är parad med "Ozzy" Hübinettan's Midnight Special, inavelsgrad 0.2.
Valparna beräknas födas 26/12-14, men oftast går inte min tikar hela 63 dygn, så vem vet, det kanske blir små julvalpar =)
 
 
SE13935/2010   Whilizias Nothing Compares To You
Nilla är en mycket trevlig, stabil, social och ärtig tik, hon är sparsamt utställd men har excellent med CK på utställning. Hon har HD A
 
 
SE16246/2010 Hüninettans Midnight Special 
Ozzy är en gentleman, lugn och väldigt trevlig, funkar också bra med andra hanar. Han är destå mer utställd, han är svensk, norsk och dansk champion m.a.o nordisk champion. Han har liksom Nilla HD A.
(Ozzy är en son till våran tidigare tik "Zelda" Whilizias Beauty Moments och jag är glad över att få in hennes linjer i igen, av olika anledningar så har jag inget kvar efter Zelda vilket jag tyckt varit tråkigt, så ser fram emot dessa Zelda barnbarn.)
 
 Eftersom jag legat av mig när det gäller bloggandet, så får jag inte in valparnas stamtavla på ett bra sätt så den får ni se på swtk:s hemsida http://swtk.se/swtk_2/php/valphanvisningVisa.php?Sel=whilizias_v8_15
 
 
 
Vid intresse för en valp från denna kull. Ring 0585-44497 eller 070 531 23 13, du kan också maila kennel.whilizias@telia.com
 
//Eva-Lena 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Eva-Lena Jensen

Kennel Whilizias ligger i Hasselfors i Örebro län. Vårt mål är att föda upp rastypiska Irish Softcoated Wheaten Terrier som är sunda i kropp och knopp.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela