whilizias

Detta är Kennel Whilizias valpblogg. Vi föder upp Irish Softcoated Wheaten Terrier och vi strävar efter att få fram sunda, mentalt bra och rastypiska wheaten terrier.

Utebus med mamma Inca :-)

Publicerad 2010-04-29 18:08:24 i Allmänt


Här kommer en liten film från idag (det är lite störande ljud från blåsten en bit in i filmen) . Nu börjar valparna ta mer och mer kontakt med oss tvåbeningar, de blir överlyckliga när någon kommer in till dem och de viftar intensivt på sina små svansar :-)4 veckor

Publicerad 2010-04-24 23:12:29 i AllmäntDenna vecka har det hänt mycket, valparna har blivit avmaskade för första gången, de har börjat äta "vanlig" mat och de har varit ute. Utvecklingen går snabbt nu, de blir stadigare för varje dag som går, och tiden de tillbringar i den trygga valplådan blir mindre och mindre :-)
Incas städservice har upphört i.o.m att valparna börjat äta vanlig mat, så nu blir det mer för oss tvåbeningar att göra, mycket att plocka och torka blir det ;-) Men det hör ju till.

(Lägger in en liten film, men det blåste lite, så det blev en del störande ljud)


Blå hane


Grön hane, svart hane orange tik

grön hane, blå hane, orange tik


Rosa tik (med tungan ute och mat långt upp på nosen) Grön hane


Hela gänget

Mamma Inca äter upp resterna
3 Veckor

Publicerad 2010-04-18 19:41:02 i AllmäntNu har valparna flyttat ut i stora hagen, det var lite läskigt och stort först, väldigt lätt att gå vilse ;-). Men redan efter en dag så fixar de faktiskt att hitta tillbaka till valplådan och tryggheten. De har ännu inte fått smaka på vanlig mat, så första provsmakningen och första avmaskningen står på schemat denna vecka. Jag har lagt ut ett filmklipp, filmat idag och lite bilder från den gångna veckan.
2 veckor idag

Publicerad 2010-04-10 16:51:38 i AllmäntNu börjar det hända lite i valplådan, alla valpar har öppnat ögonen mer eller mindre och de har därmed börjat röra sig mer, de försöker sig på att gå, men det går ju inte sådär hurrans bra ännu, men träning ger färdighet ;-)
Alla valpar är troligen tingade, det kan möjligtvis finnas 1 hane kvar, beroende på hur det kommer stämma i tiden med ledighet o.s.v för en av familjerna.Valparna drygt 1 vecka

Publicerad 2010-04-05 19:06:20 i AllmäntI lördags blev valparna 1 vecka. De växer så det knakar och alla har mer än dubblat födelsevikten, de väger mellan ca. 550-650 g. Inca ligger fortfarande troget hos dem och pysslar och donar :-)


Flickorna


pojkarna


Om

Min profilbild

Eva-Lena Jensen

Kennel Whilizias ligger i Hasselfors i Örebro län. Vårt mål är att föda upp rastypiska Irish Softcoated Wheaten Terrier som är sunda i kropp och knopp.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela