whilizias

Detta är Kennel Whilizias valpblogg. Vi föder upp Irish Softcoated Wheaten Terrier och vi strävar efter att få fram sunda, mentalt bra och rastypiska wheaten terrier.

8 veckor i morgon

Publicerad 2009-04-22 17:10:06 i AllmäntOjoj! vad tiden gått fort, ímorgon blir valparna 8 veckor och på fredag ska de ut och åka bil till veterinären. Sedan börjar de åka till sina hem, den sista valpen hämtas på valborg. Valparna kommer att hamna i Örebro, Göteborg, Bergen (Norge), Skedsmokorset (Norge). 
Valparna har som ni ser på bilderna fått en björkstubbe och en björkstam inne i hagen, dessa är omåttligt intressanta, de har nog snart barkat av dem :-)
Jag söker en fodervärd till, antingen en av tikvalparna, eller till en tik på 11 månader. Om du är intresserad så bör du bo någonstans i eller runt Örebro län, då är du välkommen att höra av dig för mer info. Kontaktuppgifter finns på www.whilizias.se

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Eva-Lena Jensen

Kennel Whilizias ligger i Hasselfors i Örebro län. Vårt mål är att föda upp rastypiska Irish Softcoated Wheaten Terrier som är sunda i kropp och knopp.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela