whilizias

Detta är Kennel Whilizias valpblogg. Vi föder upp Irish Softcoated Wheaten Terrier och vi strävar efter att få fram sunda, mentalt bra och rastypiska wheaten terrier.

Nu har flera valpar flyttat

Publicerad 2012-02-15 15:21:03 i AllmäntR och S-kullen

Nu har tre av sex valpar flyttat i S-kullen och i R-kullen bor grå valp kvar tillsvidare, han ska senare flytta till Dubai, det känns nu lite tomt, totalt bara fyra valpar bor kvar, men det är ju så det ska vara, att de flesta ska till sina egna familjer och få det bra.

Igår mötte jag upp Katrine och Gaut i Karlstad, för att deras resväg skulle bli lite kortare, de har ju varit här på besök tidigare, så det kändes bra att mötas upp där. Med mig hade jag lilla Lila (Whilizias Sinéad O'connor), som nu mera heter Wilma.


Katrine med Wilma och Gaut , hemma väntar barnen Thea och Noah, familjen bor i sandefjurd i Norge

Lycka till med lilla Wilma.
(Tack för tidningspappers rullarna)


Och eftersom jag ändå åkte till Karlstad, så passade jag på att lämna av lilla gossen (Whilizias Show Me The Money) hos familjen Svensson som bor i Karlstad, så de slapp sitta och åka samma sträcka som jag ändå åkte. Gossen heter nu mera Scott och han fann sig snabbt i sitt nya hem, det var mycket att nytt att kolla in.


Ingemar med Scott och Gittan

Lycka till med lilla Scott!


Igår på kvällen fick vi besök av Lotta och Björn (kennel Ambush) Ägare till R-kullens pappa Ike, de var i krokarna, så de passade på att kika på valparna. Och hastigt och lustigt fick Lotta en "alla hjärtans dag" present =) Hon har ju varit sugen länge på en valparna, men igår blev det bestämt och den Gröna (Whilizias Rise And Shine) följde med "farmor" och "farfar" hem.


Lotta med barnbarnet som ännu inte fått något namn

Lycka till!


Idag var det den lilla Aprikosas tur att flytta, hon hon heter i stamtavlan Whilizias Show Me Independence och ska kallas Indie. Hon ska bo med familjen Kohlset / Jensen i Fredrikstad i Norge.Åshild med Indie och Inger, i familjen finns också Alf och Fröydis.

Lycka till med lilla Indie!


Alla valpar har verkligen hamnat i toppenfamiljer och kommer få det hur bra som helst.


Fodervärd sökes fortfarande till en tik.

/Eva-Lena
0585-44497 eller kennel.whilizias@telia.com

http://www.123minsida.se/WHILIZIASKommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Eva-Lena Jensen

Kennel Whilizias ligger i Hasselfors i Örebro län. Vårt mål är att föda upp rastypiska Irish Softcoated Wheaten Terrier som är sunda i kropp och knopp.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela