whilizias

Detta är Kennel Whilizias valpblogg. Vi föder upp Irish Softcoated Wheaten Terrier och vi strävar efter att få fram sunda, mentalt bra och rastypiska wheaten terrier.

Lite bilder tagna under veckan

Publicerad 2010-01-29 00:13:56 i AllmäntDenna vecka har valparna blivit lite klippta, de har varit ute en del, men bara korta stunder, de blir snabbt frusna, men det är ju så kul att leka i snön :-)

Det finns fortfarande 1 hane kvar att tinga.


Nu har valparna äntligen fått komma ut! + Posé bilder

Publicerad 2010-01-24 15:00:50 i Allmänt


Även om det fortfarande är kallt så har vi fixat utomhushagen idag, och valparna har äntligen fått komma ut. Det är var väldigt spännande och de var väldigt försigkomna och nyfikna för att vara första gången de var ute, men det kan ju bero på att jag aldrig brukar vänta så här länge med att släppa ut valpkullarna, så de är ju en aning äldre än de tidigare kullarna varit.
Jag ska försöka hinna med att få till posé bilder idag, men det får bli senare ikväll förhoppningsvis.

Nu finns endast 1 hane kvar att tinga.


Mat är gott!
Posé bilderna är inte de bästa, jag har varit slarvig med att träna valparna att stå på bordet. Men förhoppningsvis blir det bättring så det blir lite bättre bilder till nästa gång :-)


Tik 1


Tik 2


Tik 3


Tik 4


Tik5Hane 1


Hane 2


Hane 3


Hane 4
Snart 6 veckor

Publicerad 2010-01-23 07:20:44 i Allmänt
Nu börjar det bli en väldig fart i valphagen, valparna busar och lever rövare ordentligt, för att sedan somna i en hög :-) 
Det finns fortfarande 1 tik och 2 hanar att tinga.
Filmen är lite mörk, men man ser förhoppningsvis något.5 veckor

Publicerad 2010-01-17 16:10:53 i AllmäntOj vad tiden går fort, valparna är redan 5 veckor och de utvecklas i rasande fart nu. Vi har haft mycket besök av "valpköpare", det är väldigt spännande med nya människor :-) Vi hoppas på lite mildare väder så valparna snart kan få komma ut och upptäcka världen utomhus.

P.g.a ett "återbud" har vi nu en tik och två hanar kvar. Välkommen att höra av dig vid seriöst intresse 0585-44497 eller maila på kennel.whilizias@telia.com för mer information.4,5 veckor

Publicerad 2010-01-13 19:05:48 i AllmäntTiden går så fort, valparna har redan blivit över 4 veckor. Valparna har börjat få tänder och de är nu riktigt stadiga och leker och busar med varandra. En liten filmsnutt igen ;-) (dessvärre lite mörk, ljuset räcker inte till när det inte är dagsljus)


3,5 veckor

Publicerad 2010-01-06 16:23:45 i AllmäntDenna vecka har valparna fått klorna klippta för första gången, en del protesterade högljutt medans andra tyckte det var rätt Ok. Första avmaskningen är avklarad,  men jag tror att den var onödig som vanligt, än så länge har jag inte sett till några maskar på någon kull, men det ska ju göras för säkerhets skull. Valparna börjar bli riktigt stadiga på benen och man ser att intresserar sig för varandra nu, de busar lite med varandra ibland.


Nu har världen blivit ännu större

Publicerad 2010-01-02 14:16:41 i AllmäntNu har valparna fått flytta ut "stora" valphagen, valplådan med utbyggnad blev för liten och valparna klättrade över kanten hela tiden :-) De har också fått vanlig mat, det var smaskens men väldigt kladdigt. Så det har hänt en del sista dagarna.Om

Min profilbild

Eva-Lena Jensen

Kennel Whilizias ligger i Hasselfors i Örebro län. Vårt mål är att föda upp rastypiska Irish Softcoated Wheaten Terrier som är sunda i kropp och knopp.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela