whilizias

Detta är Kennel Whilizias valpblogg. Vi föder upp Irish Softcoated Wheaten Terrier och vi strävar efter att få fram sunda, mentalt bra och rastypiska wheaten terrier.

Ny kull planerad

Publicerad 2009-09-29 09:16:35 i AllmäntVi planerar nu en ny kull.

Moder: Whilizias Hot Gossip "Ella" Hon har HD grad B och 2 Cert, en mycket välbyggd och vacker tik, trevlig, social   och nyfiken. Hon är sund i både knopp och kropp. Ella har en vacker och riklig irländsk päls.

Fader: One Of A Kind Oisin De Morrigan "Ossian" Är Such och har Lp1, Lp2 Mentalbeskriven. Han har HD grad A. Ossian är en mycket trevlig, social och speciell hane, charmig till tusen. Han är också sund i både kropp och knopp. Ossian har en vacker amerikansk päls med mycket färg.

Vi väntar på att Ella ska börja löpa, det bör inte ta allt för lång tid innan det är dags. Jag återkommer med information när vi vet lite mer om parningen gått bra och vilket datum valparna beräknas födas.

När man går in från på bloggen via en länk, så uppdateras inte alltid bloggen, så tryck på uppdatera för att ev. få lite nyare information.Ossian


Ella


Flygande Ella :-)Ny Kull på gång!

Publicerad 2009-09-01 12:21:47 i AllmäntNu har vi parat "Asta" Vanilla-Spice med "Oban"  Multich Keridown Gael Force.

Asta är en mycket trevlig och sansad tik som lämnat fina och trevliga avkommor. Hon har Hd-Grad B och är sparsamt utställd, faktiskt hela 1 gånger i juniorklass =) då fick hon 1:a pris med HP. Jag tror faktiskt att om hon bara blev utställd så skulle hon nog gå bra, hon är exteriört en välbyggd hund.

Oban är en otroligt stilig herre som dessutom är trevlig, han har lämnat bra avkommor sedan tidigare (flera Champions). Han har Hd-grad A. Meriterna talar för sig själva ang. hans exteriör.

Valparna beräknas komma i mitten av Oktober med leverans i mitten av December.

kontakt uppgifter finns på www.whilizias.se
Asta "Vanilla-Spice"
Oban "INTUCH SUCH NUCH DKUCH FINUCH PLUCH IECH
NordJV03 BJS03 NordV04 BS04 EUW05 KbhV05 NV05 
NordV05 EUW06 SV07 EUW09 Keridown Gael Force"Om

Min profilbild

Eva-Lena Jensen

Kennel Whilizias ligger i Hasselfors i Örebro län. Vårt mål är att föda upp rastypiska Irish Softcoated Wheaten Terrier som är sunda i kropp och knopp.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela