whilizias

Detta är Kennel Whilizias valpblogg. Vi föder upp Irish Softcoated Wheaten Terrier och vi strävar efter att få fram sunda, mentalt bra och rastypiska wheaten terrier.

R-kullen 3 veckor och S-kull 1 dag

Publicerad 2011-12-20 11:09:23 i Allmänt

Oj, vad det händer mycket nu. Utvecklingen går rasande fort. Nu är valparna verkligen på benen även om det är lite ostadigt ibland, de har börjat leka med varandra och de både skäller och morrar. De börjar bli små sociala varelser som är så himla goa =) De har ännu inte fått prova på vanlig mat, för jag tror de får mat så det räcker och blir över så vi avvaktar lite med det.


Buskillar


Grå och Svart

Grön

Svart o Blå


Svart igen (linslus kanske)


Trångt i mjölkbaren


Blå


Grå


Grön


Svart

Det finns valpar kvar att tinga i denna kull.

/Eva-Lena
0585-44497 kennel.whilizias@telia.com

http://www.123minsida.se/WHILIZIAS

_____________________________________________________________________________________________
S-Kullen 1 dag

Ella och valparna mår bra. Det har varit tyst och lugnt i natt och alla verkar nöjda med tillvaron, det är ett bra tecken på att allt är som det ska. I denna kull har vi fått två valpar som har lite annorlunda färg, hanen har jag lite svårt att avgöra om han bara är omaskad, eller om han är lite mörkare s.k blond, han har lite svart pigment runt ögonen och jag tror att han kommer få svart nos. Tiken ser jag inget svart pigment på alls, detta tyder på att hon kommer få brun nos. De andra fyra har normalt pigment.

Valpar finns att tinga

/Eva-Lena

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Eva-Lena Jensen

Kennel Whilizias ligger i Hasselfors i Örebro län. Vårt mål är att föda upp rastypiska Irish Softcoated Wheaten Terrier som är sunda i kropp och knopp.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela