whilizias

Detta är Kennel Whilizias valpblogg. Vi föder upp Irish Softcoated Wheaten Terrier och vi strävar efter att få fram sunda, mentalt bra och rastypiska wheaten terrier.

badade, klippta och fotograferade

Publicerad 2010-05-11 09:06:21 i Allmänt


Igår blev valparna badade för första gången, de tog det med ro, men tyckte nog att det var lite äckligt, det var mina snälla döttrar som stod för badningen, skönt att få lite hjälp ibland :-)
Sedan kom "farmor" Lena Carlsson (Kennel Leciha's)som äger pappa Palle och hjälpte mig att klippa de små liven, tänk vad mycket lättare det går när man är två, Lena hjälpte till med fotograferingen också, Tack!
Valparna har ju inte blivit tränade att stå i "pose" ställning, så jag tyckte fotograferingen gick över förväntan, en del var kanske mer motsträviga än andra :-)




Blå hane


svart hane


Grön hane


Orange tik


Rosa tik


Röd tik
En av hanarna finns kvar att tinga, men det är ännu inte bestämt vilken hane det blir, så hör av dig om du tycker det verkar intressant, valparna har den amerikanska/tjocka pälsen. 0585-44497 eller [email protected]



Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Eva-Lena Jensen

Kennel Whilizias ligger i Hasselfors i Örebro län. Vårt mål är att föda upp rastypiska Irish Softcoated Wheaten Terrier som är sunda i kropp och knopp.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela