whilizias

Detta är Kennel Whilizias valpblogg. Vi föder upp Irish Softcoated Wheaten Terrier och vi strävar efter att få fram sunda, mentalt bra och rastypiska wheaten terrier.

En blev Två igen

Publicerad 2010-12-18 14:43:54 i Allmänt



Den Gula tiken fick en kort vistelse hos Kerstin och Torsten. Kerstin fick en allergisk chock och blev riktigt dålig igår kväll, så de kunde naturligtvis inte ha henne kvar hur mycket de än ville, så imorse kom hon tillbaka, väldigt tråkigt för dem och också ganska ovanligt att någon reagerar så stark på denna ras, men tydligen händer det ibland.

Men i vilket fall som helst hade valpen varit hur bra som helst, bilresan gick utmärkt, hon hade sovit knäpptyst hela natten ända till dess hon vaknade av att husse gick upp, och hon hade funnit sig väl till rätta, så med andra ord tror jag hon är en stabil och trygg valp.

Allt händer snabbt nu, så idag har vi haft besök av Viktoria, Henrik och lilla söta Stina, de har bestämt sig för att ge lilla Gula tiken en nytt hem, och det känns jättebra, lilla Gul kommer få en hundkompis som heter Freja :-)



Gul


Lila och Gul som fått jättegoda tuggben och roliga leksaker av Viktoria och Henrik


http://www.123minsida.se/WHILIZIAS




Eva-Lena

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Eva-Lena Jensen

Kennel Whilizias ligger i Hasselfors i Örebro län. Vårt mål är att föda upp rastypiska Irish Softcoated Wheaten Terrier som är sunda i kropp och knopp.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela