whilizias

Detta är Kennel Whilizias valpblogg. Vi föder upp Irish Softcoated Wheaten Terrier och vi strävar efter att få fram sunda, mentalt bra och rastypiska wheaten terrier.

6 veckor

Publicerad 2010-11-17 11:15:45 i Allmänt


Nu är valaprna 6 veckor, tiden springer iväg, bara två veckor kvar till leverans. Det finns fortfarande två tikar kvar att tinga. Lite information om föräldrar finns på wheatenklubbens valphänvisning  http://swtk.se/swtk_2/php/valphanvisningVisa.php?Sel=whilizias_v48_10
Vid intresse för en valp eller om du bara har frågor är du välkommen att ringa eller e-posta 0585-44497 eller [email protected]

Denna vecka har valparna blivit lite tillsnyggade med saxen ;-) det var helt ok, enligt dem, inga större protester. Annars är det full rulle, har försökt och filma lite idag, men det är inte lätt att hänga med i svängarna med kameran :-) (Film längst ner i inlägget, Asta har kul och leker med valparna)
Pappa Gösta har tillbringat en del tid i valphagen, lite kul när hela familjen är samlad, men Asta litar inte fullt på honom, hon vaktar honom noga så han inte råkar göra valparna illa, men det skulle nog aldrig falla honom in :-)
Ska försöka få till lite uppställningsbilder och få stamtavlenamnen klara under veckan, så det kommer nog en extra uppdatering denna vecka.


Blå


Rosa


Gul


Rosa


Gul


Blå & Röd

















Eva-Lena

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Eva-Lena Jensen

Kennel Whilizias ligger i Hasselfors i Örebro län. Vårt mål är att föda upp rastypiska Irish Softcoated Wheaten Terrier som är sunda i kropp och knopp.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela