whilizias

Detta är Kennel Whilizias valpblogg. Vi föder upp Irish Softcoated Wheaten Terrier och vi strävar efter att få fram sunda, mentalt bra och rastypiska wheaten terrier.

Tre hanar kvar (10 veckor)

Publicerad 2012-10-28 21:20:47 i

Nu finns det tre supertrevliga hanar kvar.
Denna vecka har det varit bad och en rejäl klippning, så de har lite mer terrier-stuk nu =)
 
-Det är svart hane som vi numera kallar för Coffey, han har den amerikanska/tjocka pälsen, han är en liten (eller gnska stor) kelgris, han älskar att gosa och är lugn och trygg.
Whilizias Timber Jack
 
-Sen har vi grå hane som vi kallar för Viggo, han är den absoluta coolingen, han tar precis allt med ro, och det finns inget som han inte finner sig i, en riktig goding och linslus.
Whilizias Take A Chance
 
-Sen har vi Blå hane som vi nu kallar för Albus, han är minst av gossarna det är han jag tror mest på om man är intresserad av utställning, han är också stabil och trygg, men den som är mest "lättfostrad" och den som är mest försiktig av dessa gossar, men det betyder inte att han är rädd av sig på något vis.
Whilizias Trouble Of My Hart
 
lite blandade bilder
Coffey
Albus
 
Viggo
Viggo & Coffey
 
Nu har jag en bättre bild på Orange tik och hennes nya familj
Här är Mary med Beiliss och Albert, de bor i Bjugn i Sør-Trøndelag
Lycka till!
 
Sen har vi lilla Rosa som vi kallar Trixie som vi inte riktigt bestämt hur vi ska göra med, men det lutar åt att hon får stanna, vi får se imorgon hur det blir, det kommer en på besök som ev. vill bli fodervärd åt henne.
 
Och så en liten film, det är inte lätt att hinna med och filma, för nu går det undan i svängarna ;-)
 
 
/Eva-Lena

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Eva-Lena Jensen

Kennel Whilizias ligger i Hasselfors i Örebro län. Vårt mål är att föda upp rastypiska Irish Softcoated Wheaten Terrier som är sunda i kropp och knopp.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela