whilizias

Detta är Kennel Whilizias valpblogg. Vi föder upp Irish Softcoated Wheaten Terrier och vi strävar efter att få fram sunda, mentalt bra och rastypiska wheaten terrier.

Drygt 4 veckor

Publicerad 2010-11-05 13:19:47 i Allmänt



Här kommer en försenad fyraveckors-uppdatering. Denna vecka har valparna fått komma ut för första gången, det var lite läskigt först, men sen var det riktigt kul :-) Den aprikosa tiken har fått byta halsband till gult, eftersom jag upptäckte att det var svårt att se skillnad på rosa och aprikos nu när det blivit mer fart och fläkt ;-)
Idag har vi fotat valparna i pose-ställning, det var inte lätt och det syns ganska tydligt att valparna har lite svårt att slappna av, men vi tränar vidare på det, så kanske det kan bli bättre bilder snart. En liten film från idag finns också längst ner i inlägget.

Alla hanar är tingade, men vi har 2 eller ev 3 tikar kvar. Hör gärna av dig vid intresse, eller om du vill ha mer information. 0585-44497 [email protected]


Hane blå


Hane Grå



Hane Grön


Tik Gul (Aprikos)


Tik Lila


Tik Rosa






Eva-Lena




Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Eva-Lena Jensen

Kennel Whilizias ligger i Hasselfors i Örebro län. Vårt mål är att föda upp rastypiska Irish Softcoated Wheaten Terrier som är sunda i kropp och knopp.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela