whilizias

Detta är Kennel Whilizias valpblogg. Vi föder upp Irish Softcoated Wheaten Terrier och vi strävar efter att få fram sunda, mentalt bra och rastypiska wheaten terrier.

7 veckor

Publicerad 2010-05-16 11:24:33 i Allmänt


Oj, vad tiden rinner iväg, redan 7 veckor! På fredag är det dags för besiktning och sedan börjar valparna så smått flytta iväg till sina hem. Igår var det vackert väder, varmt och skönt så det blev en heldag ute :-) väldigt trevligt tyckte valparna, idag är det inte lika trevligt, det regnar och valparna gnäller och vill ut, de har faktiskt ylat lite för att de längtar ut.

Jag har ännu inte helt bestämt vilken av tikarna som jag ska ha kvar på foder, men bland hanarna börjar det klarna. Den gröna flyttar till Göteborg, och den svarta blir Norrman och flyttar upp till Trondheim, så då är det den blåa hanen som är kvar att tinga, han ser mycket lovande ut och är en nyfiken och trevlig kille, skulle gärna se att han kommer till någon med lite utställningsintresse, men det är inget krav. Vid intresse ring: 0585-44497 eller maila: [email protected]

Idag blir det tre filmsnuttar från igår, men som vanligt så blåser det lite och det blir konstiga ljud.








Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Eva-Lena Jensen

Kennel Whilizias ligger i Hasselfors i Örebro län. Vårt mål är att föda upp rastypiska Irish Softcoated Wheaten Terrier som är sunda i kropp och knopp.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela