whilizias

Detta är Kennel Whilizias valpblogg. Vi föder upp Irish Softcoated Wheaten Terrier och vi strävar efter att få fram sunda, mentalt bra och rastypiska wheaten terrier.

Veterinärbesök och sju har blivit sex

Publicerad 2010-12-03 19:17:16 i Allmänt


Idag har vi varit till veterinären. Allt gick bra och alla valpar var blev godkända, bortsett från underbett på några,men det är inget de kommer lida av och det är huvudsaken. Valparna tyckte det var ganska kul där, det fanns mycket att undersöka. Första bilturen var sådär tyckte valparna, lite gnälligt var det först, men de somnade efter en stund, men  på vägen hem sov de hela vägen :-)
Nu har första valpen åkt, det är alltid lite vemodigt, man har ju endå levt under samma tak i lite mer än 8 veckor, men det är ju så det ska vara, att valparna hittar sina egna hem och ägare att upptäcka världen med. Den Blå hanen kommer troligen få heta Terry och ska bo med Veit och Mary, där kommer han få det bra :-)




Upptäcksfärd


Sladdar kan man smaka på


Gul tik


Pussa vetrinärassistenter är trevligt ;-)


Äta vetrinärfötter också


sötnöt


Veit med Terry (W Prince Of Persia), och Mary   Lycka till!

Det finns fortfarande valpar kvar. 0585-44497, [email protected]

Eva-Lena

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Eva-Lena Jensen

Kennel Whilizias ligger i Hasselfors i Örebro län. Vårt mål är att föda upp rastypiska Irish Softcoated Wheaten Terrier som är sunda i kropp och knopp.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela