whilizias

Detta är Kennel Whilizias valpblogg. Vi föder upp Irish Softcoated Wheaten Terrier och vi strävar efter att få fram sunda, mentalt bra och rastypiska wheaten terrier.

4 veckor

Publicerad 2010-04-24 23:12:29 i Allmänt



Denna vecka har det hänt mycket, valparna har blivit avmaskade för första gången, de har börjat äta "vanlig" mat och de har varit ute. Utvecklingen går snabbt nu, de blir stadigare för varje dag som går, och tiden de tillbringar i den trygga valplådan blir mindre och mindre :-)
Incas städservice har upphört i.o.m att valparna börjat äta vanlig mat, så nu blir det mer för oss tvåbeningar att göra, mycket att plocka och torka blir det ;-) Men det hör ju till.

(Lägger in en liten film, men det blåste lite, så det blev en del störande ljud)


Blå hane


Grön hane, svart hane orange tik

grön hane, blå hane, orange tik


Rosa tik (med tungan ute och mat långt upp på nosen) Grön hane


Hela gänget

Mamma Inca äter upp resterna








Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2010-04-26 19:42:56

Hej Eva-Lena!

Vilka underbara små valpar du har fått-igen:) Grattis!

Chivas mår väldigt bra, han är älskad så det räcker för en hel kull:) Träningen har kommit igång på riktigt nu och han är helt otrolig! Han tycker det är fantastiskt roligt och han är såå duktig (måste skryta över min älskling). Vi tränar mest baslydnad nu, men han vill ha nya utmaningar:)

Kram från Anna & Chivas

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Eva-Lena Jensen

Kennel Whilizias ligger i Hasselfors i Örebro län. Vårt mål är att föda upp rastypiska Irish Softcoated Wheaten Terrier som är sunda i kropp och knopp.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela