whilizias

Detta är Kennel Whilizias valpblogg. Vi föder upp Irish Softcoated Wheaten Terrier och vi strävar efter att få fram sunda, mentalt bra och rastypiska wheaten terrier.

Världen är större än vi trodde :)

Publicerad 2009-03-21 14:21:58 i Allmänt



Idag har det redan hänt en del hos valparna, vi har tagit bort utbyggnadsdelen i valplådan så de kommer ut i själva hagen, de har med andra ord fått mycket större plats att vara på, det är ganska spännande att utforska hagen, men forfarande känns det tryggast att vara i valplådan. Valparna har också fått sin första avmaskningskur och blivit vägda, alla vägde runt 1500 g. Valparna har också fått träffa en av våra tikar (Inca), Inca sitter utanför hagen och piper så fort hon får chansen, hon är stormförtjust och vill väldigt gärna komma in till dem, Tova tyckte det var helt OK att Inca var på besök en liten stund, och valparna var väldigt nyfikna på Inca :-).










Kommentarer

Postat av: Åsa

Publicerad 2009-03-21 16:00:23

Men så söta de är!

Å vad duktig Tova är...:)

Vi saknar henne jättemycket.

Kram Åsa

Postat av: Eva-Lena

Publicerad 2009-03-24 00:09:40

Hon är en otroligt duktig mamma och jag förstår om ni saknar henne. Trevligare och mer svansviftande hund får man leta efter =)

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Eva-Lena Jensen

Kennel Whilizias ligger i Hasselfors i Örebro län. Vårt mål är att föda upp rastypiska Irish Softcoated Wheaten Terrier som är sunda i kropp och knopp.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela