whilizias

Detta är Kennel Whilizias valpblogg. Vi föder upp Irish Softcoated Wheaten Terrier och vi strävar efter att få fram sunda, mentalt bra och rastypiska wheaten terrier.

4 veckor i dag!

Publicerad 2009-03-26 16:59:14 i Allmänt



Tiden går fort och det är snart dax för valparna att få komma ut och känna lite gräs eller snö under tassarna, det är ju lite varierande väder kan man lugnt påstå, vår och vinter om vartannat  =) så vi får se när det blir utedax. Tova är en otroligt duktig mamma och som jag redan sagt så är ju Inca med som extra mamma, det är ju faktiskt lite smart av Tova att låta Inca ta stor del av ansvaret, eller Incas uppgift är nog mest lektant, men valparna kan inte förstå varför Inca inte har mjölk i sina "tuttar". Larsson (våran 10 mån.hane) får inte vara med, så han står utananför och gnäller (hörs på filmerna).
Nu finns det bara 1 tik kvar att tinga, hör av er vid intresse, kontaktuppgifter och lite info finns på www.whilizias.se













Kommentarer

Postat av: Inger-Lise & Lucy

Publicerad 2009-03-26 17:55:08

Åh, valpene er kjempesøte! Jeg får virkelig lyst på ei tispe til. Det hadde nok vært gøy for Lucy.

Det var også veldig gøy å se/høre broren til Lucy, som står utenfor gjerdet. (jeg regner ihvertfall med at han er broren hennes ettersom han også er 10 måneder;)

Postat av: Eva-Lena

Publicerad 2009-03-26 18:10:40

Hej



Jo.. de är riktigt söta nu och det stämmer bra att det är Lucys bror.

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Eva-Lena Jensen

Kennel Whilizias ligger i Hasselfors i Örebro län. Vårt mål är att föda upp rastypiska Irish Softcoated Wheaten Terrier som är sunda i kropp och knopp.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela