whilizias

Detta är Kennel Whilizias valpblogg. Vi föder upp Irish Softcoated Wheaten Terrier och vi strävar efter att få fram sunda, mentalt bra och rastypiska wheaten terrier.

Valpblogg

Publicerad 2009-02-19 19:27:03 i Allmänt





Tova är dräktig och ska ha sina valpar runt den 1 mars.

Hej

Detta är tänkt att bli min valpblogg, (bara jag kommer på hur man gör). Vi väntar våran M-kull och de ska födas runt den 1 mars.
Lite om den kommande kullen:
Föräldrarna är "Tova" Whilizias Good Charlotte och "Jocke" Such Saffron-Spice, detta är för mig en mycket spännande kombination, båda föräldrarna är mentalt stabila, de är meriterade, har HD-grad A och Jocke är MH beskriven med gott resultat, inavelsgraden är 0,8. Läsmer på SWTK:s hemsida http://www.swtk.se/valpinfo/kennlar/whilizias_v18_09.html eller gå in på våran egen hemsida www.whilizias.se den är inte uppdaterad på lääänge.

Tova är en fodervärdshund och bor annars i västerås, men idag har hon flyttat hit för att "boa in sig", det verkar gå utmärkt, hon är lugn och trygg och vill helst att vi ska klia henne på magen mest hela tiden. På tal om magen så är det inte jätte många valpar, skulle tippa på kanske 3 - 5 st. 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Eva-Lena Jensen

Kennel Whilizias ligger i Hasselfors i Örebro län. Vårt mål är att föda upp rastypiska Irish Softcoated Wheaten Terrier som är sunda i kropp och knopp.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela