whilizias

Detta är Kennel Whilizias valpblogg. Vi föder upp Irish Softcoated Wheaten Terrier och vi strävar efter att få fram sunda, mentalt bra och rastypiska wheaten terrier.

Nu har världen blivit större :-)

Publicerad 2009-12-30 11:53:03 i Allmänt



Nu har vi utökat valplådan lite eftersom valparna blivit mer rörliga.  De har börjat uträtta sina behov själva, så nu har de valmöjlighet att slippa kissa i "sängen", de faktiskt duktiga på att gå ut på tidningarna när det är dax. Valparna är fortfarande väldigt ostadiga på benen och tidningarna är hala, men det går bättre och bättre :-). Tipex-märkta har de också blivit, så de har lite vita fläckar för att det ska vara lättare att skilja dem åt. Jag har försökt att lägga in ett litet filmklipp på Ella och valparna, jag hoppas det fungerar.













Kommentarer

Postat av: Anna

Publicerad 2009-12-31 12:05:56

Hej!



Sitter här och njuter av dina bilder och filmen..Helt underbart. Har själv en softis Hane på 5 ½ år, och nu går vi i valp tankar igen, då vi tror att vår hund är mogen för tillökning:) Jag tänkte bara höra om du överhuvudtaget har några valpar kvar, eller om alla är tingade?



Varma kramar Anna

Postat av: Eva-Lena

Publicerad 2010-01-01 00:53:21

Hej Anna



Jodå, vi har valpar kvar. Hör av dig på [email protected] eller på tfn 0585-44497



mvh Eva-Lena

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Eva-Lena Jensen

Kennel Whilizias ligger i Hasselfors i Örebro län. Vårt mål är att föda upp rastypiska Irish Softcoated Wheaten Terrier som är sunda i kropp och knopp.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela